Train the (Successful) Trainer

Trening na kome ćete naučiti sve što ste uvek hteli da saznate o pripremanju prezentacija i treninga i javnom govoru.
U današnje vreme, u korporativnom svetu, ovaj trening je nephodan uspešnom čoveku koliko i opšta kultura. Usvajanjem veština na ovom treningu, nećete postati „power point menadžer“, već ćete naučiti kako uspešno prezentovati ideju, odnosno pozicionirati Vaš proizvod ili uslugu na tržištu. Dodatni benefit ovog treninga je ovladavanje veštinom kako da jednu ideju iz bilo koje sfere ljudskog delovanja na najbolji način uobličite za širu publiku. Pored toga, dobićete znanje i veštine nephodne da se nosite sa teškom publikom, kako da struktuirate govore i prezentacije na najbolji način i još mnogo toga.
Na ovom treningu naučićete sve što treba da znate o javnom nastupu, pripremi govora, prezentacija, kako odrasli uče, sve o tehnikama realizovanja uspešnog treninga za opštu publiku, ali i za Vaše zaposlene i kolege.

Realizacija u dva termina: 5.11.14. i 12.11.14. / 8.11.14. i 15.11.14.

Agencija Up life – Kosovska 15/2a

Kome je ovo posebno izdanje treninga namenjeno?

  • Višem i srednjem menadžmentu
  • Vlasnicima i direktorima preduzeća
  • Profesionalcima koji žele da nadograde svoje znanje iz ove oblasti
  • Profesionalnim govornicima
  • Javnim ličnostima
  • Svima koji žele da se pripreme za buduće izazove

Trening će Vam omogućiti da kroz simulacije i grupne radionice isprobate stečeno znanje, i dobijete uvid u dubinu naučenog kroz vežbu. Ovim treningom značajno obogaćujete iskustvo, poboljšavate svoju efikasnost u odnosima sa drugima, a u određenim slučajevima, stečena znanja mogu biti jedini način da se stvori moćna, održiva promena same ličnosti.
Pridružite se ovom jedinstvenom dvodnevnom treningu koji podstrekuje, osnažuje i osvešćuje postojeća znanja i potisnute veštine.

Cena : 300 €

(Za dva prijavljena polaznika trening za trećeg polaznika je gratis)

Prijava za trening

Naziv treninga: Train the (Successful) Trainer

Podaci o polazniku:
(* obavezna polja)

Ime i prezime *

Zanimanje

Stručna sprema

Mobilni telefon

E-mail *

Dodatne informacije

Kupon kod