Treninzi

Odaberite neki od treninga koji Vas interesuje:

Šta su drugi rekli:

Boro Krstić , direktor, Univerzitet Bijeljina

Univerzitet Bijeljina sa sjedištem na Pavlovića putu u Bijeljini je u periodu januar-juli 2013. angažovao dr Snežanu Videnović, pre svega zbog njenog dugogodišnjeg iskustva u praksi, da sprovede obuku zaposlenih administrativnih radnika na Univerzitetu.
S obzirom da je Univerzitet Bijeljina naučno-nastavna ustanova koja upošljava stručan ali nedovoljno iskusan kadar, imajući u vidu da je reč o delatnosti od opšte društvenog interesa, smatrali smo da je razvoju veština zaposlenih neophodno pristupiti sistemski. Coaching je izabran kao metod kojim se radilo na unapređenju efikasnosti i liderskih veština najvišeg rukovodstva, a putem 6 specijalno dizajniranih treninga su se povećale veštine i znanja, a samim tim i učinak, kao i zadovoljstvo ostalih zaposlenih na Univerzitetu.

Moram da naglasim da je moj prvi i najvažniji cilj bio da poboljšam svoje prezentacione sposobnosti u pogledu javnih nastupa. Imajući u vidu da sam imao prilike da oprobam i druge metode koje su postojale na tržištu, coaching dr Snežane Videnović se pokazao kao veoma djelotvornim jer sam već posle dve sesije ostvario svoj najbitniji cilj i nastavio da usavršavam druge veštine.
Stoga mi je izuzetno zadovoljstvo da preporučim dr Snežanu Videnović svima koji hoće da rade kako na poboljšanju svojih individualnih sposobnosti, tako i na edukaciji i usavršavanju poslovnog okruženja.

Saznajte više na strani Reference