O nama

UP life o namaUp life je tim trenera i konsultanata sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima ličnog i organizacijskog razvoja.
Ako želite da povećate znanje, poboljšate veštine i unapredite ponašanje vaših zaposlenih, naš tim profesionalaca će vam pomoći da dođete do željenih rezultata. Originalno dizajnirani metod Up life tima koji u kratkom vremenskom periodu daje visoke rezultate je projekat embrace.

Razvojni projekat – embrace (zagrljaj)  je kombinacija organizacionog konsaltinga, pružanja stručne ekspertske pomoći iz raznih oblasti (finansije, projekti, proizvodi, usluge, logistika), preko sinhronizacije grupne dinamike, koučinga, treninga i praćenja rezultata rada.
Ukoliko želite jednodnevni ili dvodnevni trening zaposlenih na određenu temu, naš poslovni prostor u centru grada, postaće vaše omiljeno mesto u kojem ćete u opustenoj atmosferi stvarati dobre timove i odnose među zaposlenima. Sa jednakim zadovoljstvom, Up life tim će rado doći vama u goste i odazvati se vašem pozivu da se upoznamo!
Mi se ponosimo činjenicom da smo bili i još uvek smo podrška liderima koji su priznati i potvrđeni na internacionalnom tržištu.

 

UP life dr Snezana VidenovicDr Snežana Videnović ima preko dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u ljudskim resursima u lokalnim, stranim, privatnim i državnim kompanijama. Diplomirani je pravnik, magistar nauka strategijskog menadžmenta i prvi doktor nauka sa odbranjenom tezom na temu Koučinga u Srbiji. Akreditovani je kouč od 2009. godine (Certified Executive Coach with a AoEC-a licence), UK. Osim toga, na ovim prostorima spada u najiskusnije koučing profesionalce. Kao kouč ima višegodišnje iskustvo u praktičnom radu sa klijentima.
Saznajte više na strani Reference