Leadership Trening

leadership-trening

Up life leadership trening omogućava vam da savladate veštine koje su od suštinskog značaja za vašu karijeru i uspeh u organizaciji.

Odlučite se za rast

Upoznajte nove liderske strategije kako biste odabrali najbolje za sebe i vaš tim.

UP life leadership treninzi pružaju brojne mogućnosti za poboljšanje liderstva. Ukoliko želite da pokažete prave izvršne liderske veštine u poslu, morate biti vizionar, strateg, komunikator, trener, diplomata i političar. Najuspešniji lideri mogu se fokusirati na veliku sliku i podržavati visoke standarde u bilo kojoj od tih uloga se nalazili u datom momentu.

Liderski treninzi pomažu vam da ostvarite svoj potencijal kroz efektivnu lidersku veštinu u oblastima kao što su: izgradnja tima, strateško planiranje, donošenje odluka i još mnogo toga. Naši liderski treninzi pružaju polaznicima dragocene uvide u rukovođenje, a dosadašnja iskustva su dokazala da uspešno funkcionišu u realnom okruženju.

Registrujte se već danas za jedan od leadership programa Up life Centra kako biste povećali svoje performanse i postali uspešan vođa.

Trening za nove lidere

Da li vam je potrebna obuka za lidera kako biste se pripremili za sledeći korak?

Na ovom treningu naučićete kako da se pripremite za lidersku poziciju i kako da razvijete efikasne liderske veštine koje se očekuju od pouzdanih lidera.

Ovaj trening za nove lidere je jedinstveno dizajniran da pomogne liderima da budu spremni za nove izazove i odgovornosti. Otkrićete srce, dušu i um pravog liderstva. Preko testova, igranja uloga, studija slučaja i drugih scenarija, istražićete uloge lidera kao stratega, agenta za promenu, kouča, menadžera, komunikatora, mentora i člana tima. Naučićete kako razviti svoj jedinstveni stil rukovođenja kako bi postigli maksimalni uticaj.

Ovaj intenzivni trodnevni program za vođe kombinuje dokazane liderske tehnike, obiluje uvidima iz najnovijih istraživanja, testovima za procenu liderskih veština i stvarnim primerima iz biznisa koje će vam pomoći u savladavanju veštine i umetnosti izvršnog rukovodstva.

Osim ovoga, ljudi moraju da čuju šta imate da kažete.

Bez obzira koliko je privlačna vizija ili briljantna strategija, bez nadahnjujuće liderske komunikacije, ne postoji izvršenje. Mnogi teoretičari su se bavili liderstvom i niko od njih nije dokazao da je liderstvo urođena osobina. Čak i da je to tačno, sposobnost ubeđivanja, dobijanje poverenja i inspirisanje drugih, vrlo se lako nauči. Na našim treninzima možete naučiti da razvijete sposobnost odlučivanja pod pritiskom kao i da inspirišete druge prilikom govora i prezentacija. Ovi treninzi usmereni su prema rezultatiuma, a liderska komunikacija koja se na njima savladava je jedinstveno dizajnirana da ojača vaše liderske komunikacijske veštine na osnovu obrazaca najboljih svetskih komunikatora. Saznaćete praktične tehnike za oblikovanje vaših liderskih poruka i uspostaviti vaš lični autentični stil vođstva.

Koje koristi ćete imati od treninga?

  • Poboljšanje liderskih kompetenci
  • Poboljšanje liderskih komunikacijskih veština
  • Izgradićete ubedljivost, steči poverenje i lojalnost
  • Pokazaćete odlučnost ali ćete umeti i da opustite napetost
  • Naučićete da prevladate otpor promenama
  • Motivisaćete sledbenike i inspirisati ih na akciju

Ko treba da prisustvuje ovom treningu?

Iskusni menadžeri, rukovodioci, svi koji žele da postanu lideri ili od kojih se očekuje da vode ljude i komuniciraju svoju viziju.

UP life dr Snezana VidenovicDr Snežana Videnović ima preko dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u ljudskim resursima u lokalnim, stranim, privatnim i državnim kompanijama. Diplomirani je pravnik, magistar nauka strategijskog menadžmenta i prvi doktor nauka sa odbranjenom tezom na temu Koučinga u Srbiji. Akreditovani je kouč od 2009. godine (Certified Executive Coach with a AoEC-a licence), UK. Osim toga, na ovim prostorima spada u najiskusnije koučing profesionalce. Kao kouč ima višegodišnje iskustvo u praktičnom radu sa klijentima.
 
Saznajte više na strani Reference