10 nov

Tri koraka do uspeha

Nekadašnji teniski šampion je imao intervju na radio programu. ‘’Da li ste oduvek bili šampion?’’ pitao ga je voditelj.

“Ne, nisam”, rekao je teniser. “Iako sam još kada sam bio mlad važio za nekog ko će imati veoma blistavu budućnost. Ali bilo je i drugih momaka koji su bili bolji od mene, koji su bili prirodno talentovaniji. I često se dešavalo da igram teniski meč sa najboljim curama zato što su one bile na mom nivou što se igre tiče. Dok su ti talentovani mladi teniseri vodili meč jedan protiv drugog.“

‘’I gde su sad oni, ti momci?’’ pitao je novinar. ‘’Šta im se desilo?’’

‘’Pa, oni jednostavno nisu uspeli. Iako su imali talenat, nisu imali ono što je bilo potrebno da se uspe’’.

‘”Pa šta je nephodno da se uspe?’’ Pitao je novinar.

’“Morate da to želite dovoljno.’’

„Da li je to tajna?’’

„Postoji još jedna. Potrebna je disciplina. Bez obzira koliko talenta imate, nephodna je disciplina da neguje i razvija taj talenat. Morate to da stavite kao prioritet i da odustanete od mnogih stvari koje se mogu činiti privlačnijima u to vreme.

’’Da li je to tajna?’’

’’Postoji još jedna,’’ rekao je bivši teniski as, ’’I još je teže i zahtevnije nego prve dve zajedno. Neophodna vam je poniznost, bez obzira na to koliko ste dobri. Potrebna vam je poniznost da slušate vaše trenere, da prihvatite savet, da testirate nove mogućnosti, i da priznate da ne znate ništa. Povratna informacija je doručak šampiona. Ove tri stvari su tajna mog uspeha.‘’

Iz intervjua sa Boris Bekerom

sp-novak-beker

15 jun

Počinjemo sa otvorenim treninzima! Iskoristite leto!

543136_10151112422806851_828932269_n

Samo za prve polaznke organizujemo treninge po specijalnim cenama:

Vrednost 15 000 dinara – Popust 50% – Iznos 7 500 dinara

Želeli biste da okrenete novi list u svom životu? Da krenete sa onom energijom koju ste davno negde potisnuli? Ne verujete svojoj intuiciji, iako vam je ona dokazala da retko greši. Želeli biste da prepoznate neiskrenost? Teško vam je da se nosite sa konfliktnom situacijom , iznošenjem svojih osećanja i potreba? Niste sigurni da je pravac kojim se krećete – baš ono što vas ispunjava? Često se osećate izmanipulisano? Želeli biste da možete da iskažete svoje stavove, a da ne povredite sagovornika? Želite da ostanete pri svom stavu,umesto da linijom manjeg otpra prihvatate rešenja koja Vam ne odgovaraju?

 Izaberite radionicu koja će vam pomoći da unapredite svoju ličnost i ostvarite VREDNOST koja ne prolazi sa vremenom.

 1.  KAKO SE ZAUZETI ZA SEBE (19. 07.)

Radionica Vam pomaže da uvidite  razloge  koji se nalaze u korenu Vaše nesigurnosti, razloge zbog kojih se slabo zauzimate za sebe, kao i komunikacione modele za  prevazilaženje  ovih barijera.

2. KAKO ZAŠTITI SEBE (20. 07.)

Kako da prepoznamo manipulaciju i odgovorimo na nju : paket komunikacionih tehnika , kao i praktični rad na najmoćnijoj tehnici komunikacije  Ja-govoru.

3. KAKO PREDSTAVITI SEBE (26. 07.)

Ostaviti najbolji utisak o svoji m prednostima, kvalitetima i znanju. Kako nastupiti  i savladati strah od publike. Kako se pripremiti i ostati u najboljoj formi.

 4.  KAKO OLAKŠATI SEBI (02. 08.)

Stres je naš lični odgovor na situacije i stimulanse iz spoljnog okruženja i zavisi od našeg viđenja stvari. Često su naša percepcija i nesvesna uverenja upravo koren teškoće u nošenju sa svakodnevnim stresom. Radionica nas uči kako da izađemo iz začaranog kruga uverenja i očekivanja koje sami sebi namećemo.

5.  TUMAČENJE NEVERBALNE KOMUNIKACIJE (3.08.)

Razumevanje govora tela nije i ne sme biti privilegija uskog broja ljudi. To je veština koja je svima data po rođenju, ali smo je vremenom potisnuli. Svaki čovek može da pošalje i primi do 10.000 neverbalnih signala za manje od jednog minuta interakcije. Koliko signala mi ne primimo, a koliko bi nam život bio lepši i lakši kada bi ih bili svesni?

6.  LIFE KOUČING RADIONICA (09.08)

Pomaže da se efikasno osnaže ljudi da pronađu svoje sopstvene odgovore, prihvatajući promene. Koučing ohrabruje i podržava na putu donošenja važnih odluka. Life koučing iskustvo utiče na motivaciju koja vodi ka ostvarenju važnih životnih ciljeva pravljenjem najboljih izbora.

Napomene:

  • Letnja ponuda važi za sledeće termine: 
  • Tumačenje neverbalne komunikacije (19. 07.),
  • Kako predstaviti sebe (20.07.),
  • Life koučing radionica (26.07.),
  • Kako olakšati sebi (2.08.)
  • Kako se zauzeti za sebe (03.08.)
  • Kako zaštititi sebe (09.08)
  • Prijave se vrše isključivo putem e-mail adrese: coach@videnovic.rs
  • Telefoni za informacije: 063 230 577 i 062 12 13 967