17 maj

Druga radionica – Pričaj mi o ljubavi

Kao sve važne i velike stvari, i ova je započela vrlo neplanirano, potpuno neočekivano i ničim izazvano. :)

Uglavnom, stigla mi poruka sledeće sadržine u inbox:59756152_1265628713586151_5556389707547410432_n

I ja, šta ću, organizujem tu radionicu. 😉 Evo i slika sa radionice, ali prvo pročitajte utiske nekih učesnica:

„Sve pohvale za radionicu, kvalitetno provedeno vreme, sunce, reka… predivna Snežana Videnović, mi vesele žene i sjajne priče, osmeh i ispunjenost lepim emocijama… Svaka preporuka za ovakve radionice, za sve žene i muškarce. Malo znanja o ljubavnoj inteligenciji može da pomogne u svakom smislu. Hvala draga Snežana!“ Tanja

Radionica je potpuno novo iskustvo. Neverovatna je ženska energija kada je usmerena ka istom cilju. Ovo je bio egzaktni primer da je to istina. Imala sam utisak da sam na grupnoj terapiji. Ali lepoj, veseloj! Imala sam utisak bliskosti bez obzira na godine, na to sto se ne poznajemo. Volim Snezu da slušam, jer je konkretna i jasna. Stručnjak. Verujem joj i upijam svaku rec. Vidi se dobra namera, a poziv na radionicu doživljavam kao njeno vreme izdvojeno za nas. U stvari to i jeste bilo tako, sad kad bolje razmislim. Poklon.“ Dragica

„Hvala na tome što ste omogućili da zajedno delimo iskustva, baš je bilo poučno i dobro za nas koje ga nemamo u prevelikoj meri. Nekoliko lampica se upalilo i lepo smo se družili.“ Dragana

„Hvala što ste me podsetili da postoji romantika!!!!“ Vesna.

sss

„Bilo je neverovatno prijatno i inspirativno  druženje sa devojkama na radionici. Mislim da je mlado žensko društvo uticalo da naš (nas starijih) racionalni pogled na svet malo omekša i nadam se da je naš pogled na svet devojkama otvorio mogućnost da žive i van bajke.“ Jasmina

sa

„Radionica je bila vrlo interesantna jer mi je otkrila kroz razgovor i tudja iskustva veoma vazan faktor na koji sam zaboravila vremenom od posla i obaveza! Nedavno mi se raspala potencijalana veza, i podrska grupe mi je puno znacila da shvatim da su za srecu potrebne obe strane. Cuti razlicita misljenja zaista prija i osvezava. Vidimo se na sledecoj radionici!“ Sanja

„Radionica je omogućila mnogo više od očekivanog. Energija koja je vladala sve vreme, zahvaljujući Snežani Videnović, ali I devojkama, ženama I majkama koje su prisustvovale, odnosno, učestvovale prepričavajući lična iskustva, bila je neverovatna. Ako želite da spoznate sebe, shvatite sopstvene greške I pronađete pravi put, iskreno vam preporučujem ovu radionicu.“ Ivana

vsss

Prva radionica je osim ovog veselog i podržavajućeg ženskog druženja izrodila nekoliko zaključaka, ali jedan je najvažniji:

Ne možemo pričati o ljubavi na pravi način, ako ne uključimo i one o kojima pričamo!

Taj zaključak je glavni krivac za drugu radionicu koju organizujemo u subotu, 25.05.2019. godine, u 11h.  Uostalom, i na LinkedIn-u me zamalo ne potopiše što sam na prvu radionicu pozvala samo žene. :)

Ovim pozivom grešku ispravljam, a ako vam se na osnovu svih ovih utisaka sa radionice, zaključka i slika, učini da bi vam bilo korisno i zabavno da nam se pridružite, sa radošću vas očekujemo na Splavu na Savi.

Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se na telefon 063 230 577 ili na e-mail adresu coach@videnovic.rs kako biste dobili detaljnije informacije o radionici. Cena – 50 evra.

Broj mesta je ograničen.

Prijave obavezne.

05 okt

Da li ste u potrazi za idealnim partnerom?

Ne želite da ostanete single? Smučile su vam se tetke, babe, strine, uvek sa istim pitanjem – kad ćeš više da nađeš pravog?

images

Pa stvarno je dosta! Posle ova četiri treninga koja rasvetljavaju vas, njega i veze u koje želite da uplovite, sve ćete ih ostaviti bez teksta. A vi ćete biti srećni! I oni sa vama.

Prvi modul – Upoznajte muški svet

Da li ste ikada poželeli da uz muškarca dobijete i uputstvo za upotrebu? Ukoliko kupite toster ili telefonsku sekretaricu, uz njih dobijate i brošuru koja vam pomaže da razumete proizvod, a osim toga  sadrži opis funkcija i upozorava vas kako da ga pravilno koristite da se ne biste povredili. A šta je sa muškarcima? Mi žene „upotrebljavamo“ muškarce mnogo češće nego ostale „uređaje“ pa ipak od nas se očekuje da same otkrijemo način na koji funkcionišu.

Vi i ja svakodnevno dolazimo u kontakt sa muškarcima, našim muževima i mladićima, šefovima i kolegama sa posla, očevima, sinovima, prijateljima. Pokušavamo da ih razumemo, da se brinemo o njima, da ih volimo – i da ih nateramo da nam uzvrate ljubav. Kada u tome uspemo, mislimo da su muškarci fantastični i da ne bismo mogle da živimo bez njih. Kada ne uspemo, mislimo da su muškarci nemogući i da bi nam bilo mnogo bolje da nemamo nikada ništa sa njima.

Trening koji bi se mogao nazvati „Uputstvo za rukovanje muškarcima“ se održava 17.10.2015. godine u prostorijama Up life Centra, Kosovska 15/2a.

Vreme održavanja treninga 10-17 časova. Cena treninga je 2 500 dinara.

Drugi modul – Postani neodoljiva

Neodoljiv je neko ko je svestan svojih kvaliteta. Neodoljivost u ženskom rodu se prevodi kao femme fatale.

Ko je fatalna žena?  Da li je to zanosna i magnetski privlačna lepotica koja je opasna po muški rod? Može da bude. Da li ona iskoristi muškarca a potom ga ostavi  tražeći neku bolju priliku? Može i to da bude.

Da li želite to da postanete? Ako je odgovor da, onda ovo nije trening za vas. Ako je odgovor „ne baš, ja želim da moj muškarac učini sve zbog mene“ ili „ne, ja želim da budem fatalna samo za jednog“ onda ste na pravom mestu.

Kada je neko neodoljiv on ostavlja neizbrisiv trag. Neodoljiva žena nije savršena žena. Neodoljivost  svaka od nas nosi u sebi. Tajna je u izrazu lica, gestovima, ponašanju, govoru i držanju tela. A u stvari, tajna je u zadovoljstvu samom sobom! Naučite da dobijete ono što želite.

Trening koji bi se mogao nazvati „Upoznaj i zavoli sebe“ se održava 24.10.2015. godine u prostorijama Up life Centra, Kosovska 15/2a.

Vreme održavanja treninga 10-17 časova. Cena treninga je 2 500 dinara.

 

Treći modul – Prepoznaj svoje greške

Trening koji će vam pružiti potpuni uvid u to kako ste do sada uništavali svoj emotivni život, gde ste do sada grešili i zašto još uvek niste pronašli pravog.

Neznajući gde grešite, priznajte da ste padali u iskušenje da primenite neki „instant“ savet za srećnu vezu koji vam se učinio delotvornim, u nadi da ćete privoleti muškarca da se zaljubi u vas, ili naterati dečka da vas zaprosi? I, ako jeste, shvatili ste da to kod vas „ne radi“? Nema univerzalnih pravila za srećnu vezu, ali ima obrazaca koje uništavaju vaš ljubavni život i podstiču vas  da se ponašate kao najgori stereotip površne i/ili pokorne žene.

Većina žena kojima smo okruženi ne samo da žele dobre veze, već i osećaj ispunjenosti i snage u svojim životima. Svako od nas bi želeo da ostvari svoje snove, bez obzira da li su to snovi o stvaranju srećnog braka ili porodice pune ljubavi. Što više imamo samopoštovanja i samouverenosti, to više privlačimo prave ljude u životu.

Trening koji bi se mogao nazvati „Sad znam kakva treba da budem“ se održava 31.10.2015. godine u prostorijama Up life Centra, Kosovska 15/2a.

Vreme održavanja treninga 10-17 časova. Cena treninga je 2 500 dinara.

 

Četvrti modul – Pronađite pravog partnera (i ostanite sa njim, ako želite)

Trud često rezultira uspehom, pa stoga, ukoliko dobro upoznate sebe, znaćete i šta vam odgovara kod partnera. Napravite strategiju presretanja takvog, i eto happy end-a. E, nije tako. Tačno je da je za uspešnu vezu neophodno dobro poznavati sebe, svoje potrebe, isto koliko i svog partnera, ali ljubav nije tako jednostavna matematika. Nego, što to ja vama pričam, pa vi to odlično znate!

Svi želimo da budemo srećni u ljubavi i da nam veza odlično funkcioniše. Zato, naravno, niko od nas ne bira partnera koji mu ne odgovara. Iskreno verujemo da donosimo ispravnu odluku kada se odlučujemo za partnera. Ipak, tužna je istina da se u većini slučajeva ispostavlja da su te odluke zapravo kobne greške.

Ovaj trening sadrži sve što treba da znate o izboru pravog partnera.  Putem radionica, samorefleksija i iskustvenim doživljajima  pomoći će vam da razumete razloge zašto donosite ljubavne odluke koje donosite, kao i da naučite kako da izgradite što potpunije emotivne odnose .

Trening koji bi se mogao nazvati „Srećni zajedno“ se održava 01.11.2015. godine u prostorijama Up life Centra, Kosovska 15/2a.

Vreme održavanja treninga 10-17 časova. Cena treninga je 2 500 dinara.

 

19 avg

Samo za Evine oči – priča druga

Part II
images
FEMME FATALE ne spadaju ni u kakvo svrstavanje, osobine su im uglavnom nedokučive, te takvih ima najmanje.

Neki tvrde da se one razlikuju od drugih po tome što se preobrate u vamp-ženu u prisustvu ma kakvog muškarca. Dok je u prisustvu žena, ona je kao normalna; čim se pojavi muško, ona se transformiše? Svašta?! Po tome ispada da može izgledati svakako, da ima pameti – nikako, da bude naivna i nesposobna i opet, ukoliko drastično promeni ponašanje tj. počne da koketira ili namiguje(?), ispašće da je fatalna.
Sve su to gluposti.
Samo pažljivo čitajte, ništa ne preskačite, a život će vam pokazati da sam bila u pravu.
Vežite se, polećemo!

Prvo i osnovno pravilo je da se isključe emocije i uključe svi raspoloživi senzori.
To pre svega podrazumeva periferni vid. Kao, gledaš usredsređeno u jednu pojavu (nije loš izraz za muškarca), a u stvari gledaš sve okolo. Da ti ništa ne promakne. Ni muva u letu, a kamoli vrabac. Paune ćete svakako primetiti. Na njih možete da obratite pažnju samo ukoliko vam je potrebno novo perje. Razbucajte ih na brzinu i okitite se. Je l’ da su mnogo smešni bez repa?
Sve u svemu, od vas očekujem ponašanje najpribližnije ponašanju mačke na usijanom limenom krovu.
Koja od vas ne poštuje ovo pravilo, neće proživeti devet života.
Namerno sam naglasila da se uključe senzori, a ne racio, jer može biti da neka nema mozga, a on i nije neophodan za ovu edukaciju.
Što se tiče emocija, đavo ih je izmislio da bi čovečanstvo skrenuo sa pravog puta.
Emocije su upropastile i Adama, kud neće Evu, koja je niža vrsta od njega?
Većina ženske populacije pripada prvim dvema kategorijama i to njihovoj mešavini, tj. kombinaciji: od svih pomalo i kako kad, i to nezavisno od uzrasta.
Ako želite da postanete sasvim neodoljivi, odmah moram da vas upozorim: ulazite u veliki rizik da ne uspete jer se prava FEMME FATALE – rađa. Mislim, rađa se sa talentom za to. Kao i svaki talenat, i ovaj mora da se neguje, tj. da se radi na njemu. Ako talenta nema, potrebno je da se uloži veliki napor. Ali ceo život je pred nama, ili sve ono što nam je ostalo od života.