13 dec

Akademija Modernog Menadžmenta

Akademija Modernog Menadžmenta u organizaciji ESTIEM LG Belgrade, održana 07.12.2017. godine, postala je događaj o kome se priča.

od-motivacije-do-realizacije-1

Od samog početka, čim su me kontaktirali sa idejom da budem jedan od predavača, uverili su me u ozbiljnost i profesionalnost u pristupu, a realizacija je bila više nego uspešna.

od-motivacije-do-realizacije-2

Sa radošću sam prihvatila poziv. Tri dana pre konferencije stigla mi je detaljna agenda i pdf dokument. Naslov je delovao naivno, a kad sam ga pročitala, ostala sam bez teksta. Pročitajte i vi. Odgovori učesnika (1)

Malo je reći da sam posle ovih očekivanja bila više nego motivisana da održim predavanje na temu

OD MOTIVACIJE DO REALIZACIJE

od-motivacije-do-realizacije-3

Snimak celog predavanja možete pogledati putem sledećeg videa.

01 avg

Jedinstveni treninzi

treninzi

Pozitivna Psihologija

Brojna istraživanja potvrđuju da je lični i psihološki razvoj mnogo važniji za uspešnost u životu od akademskih dostignuća. Ipak, u formalnom obrazovanju ima mnogo mogućnosti da se nauči matematika, književnost, geografija, istorija, umetnost i drugi predmeti, ali su male i nikakve šanse da se nauče stvari koje su zaista važne u životu.
Pozitivna psihologija je nauka o pozitivnim aspektima ljudskog života, kao što su sreća i uspešnost. Ona se može opisati rečima njenog osnivača Martina Saligmana, kao „naučno proučavanje optimalnog ljudskog funkcionisanja koje ima za cilj da otkrije i promoviše faktore koji omogućavaju pojedincima i zajednicama da napreduju“.

Prijava za trening

Personalna Sinteza

Personalna Sinteza je najsveobuhvatniji model ličnog razvoja. Sve oblasti koje igraju ulogu u svakodnevnom životu, kao što su samosvest, rezonovanje, poverenje, motivacija, komunikacija, odnosi, i mnoge druge su organizovane na određen način i mogu se mapirati na karti.
Obuka pruža uvid u te izvore i osvetljava pravac maksimiziranja dobrobiti iz svih tih oblasti. Na treningu, učesnici će istražiti praktične metode i tehnike, od deblokade emocija i rešavanja sukoba, do opuštanja.

Prijava za trening
Znanje je moć, a lično znanje je najveća moć. Glavni cilj oba treninga je da Vam pomognu da budete zadovoljni svojim životom. Ovi treninzi su neophodni onima koji žele da vode svoj život, a ne da on vodi njh.
Program oba treninga traje šest meseci i prilagođen je neometanom obavljanju redovnih aktivnosti učesnika. Za detaljnije informacije kontaktirajte nas.

Omogućavamo popust za rane uplate!

04 jul

Life koučing iskustvo

Life coaching sesija

Svi mi često pomislimo da možemo više i da zaslužujemo bolje, ali da nam se to iz nekog razloga ne dešava.  Life coach (životni trener), pomaže ljudima da ostvare svoj pun potencijal i pozitivne promene u životu. Life koučingom se povećava samopouzdanje i unosi nova životna energija koja klijentu omogućava da se iz stanja „uspavanosti“ i bezvoljnosti motiviše za ostvarenje naizgled nedostižnih životnih ciljeva. Ti ciljevi mogu biti u oblasti emocionalnih veza i međuljudskih odnosa, karijere, finansija…
Opširnije