15 apr

Slide1

Pozivamo vas na serijal tročasovnih radionica za lični razvoj „Ovo dugujem sebi“. Prva se održava u utorak, 03. maja sa početkom u 18h, u Kosovskoj 15/2a.

Puno toga ste obećali sebi, ali izgleda da niste ispunili. Na ovoj radionici otkrićete šta vas je u tome omelo.

Veština upravljanja svojim životom je najveći izazov sa kojim se svi suočavamo, ali čak i mali pomak u njenom savladavanju omogućava nam da ostvarimo ono što želimo – spokojstvo, bogatstvo, partnerske i/ili duhovne veze i zdravlje.

Sve ovo izgleda kao veoma hrabra tvrdnja.

Dođite i uverite se.

Dajte sebi novu šansu!
Prijavite se vrše putem e-mail-a: coach@uplife.rs
Cena – 1500 dinara.
11 nov

Šta je to izazov

Početak priče datira pre mnogo godina, kada sam  kao HR Menadžer radila u multinacionalnoj kompaniji i kada sam na nekom sastanku predočila direktoru da imam problem u rešavanju (čini mi se) brojnog stanja zaposlenih.

On me je ispravio i rekao:“Imaš izazov.“

Konverzacija je bila na engleskom, te sam pomislila da me nije razumeo i hrabro ponovila:“Ne, ne, imam problem.“

On me je blago pogledao i rekao:“Mi to ovde zovemo izazov.“

Ha, ha, pomislila sam, možeš ti to da zoveš kako hoćeš, MI imamo problem, a stvari treba nazvati pravim imenom.

Dugo sam pričala ovu anegdotu kao prigodnu šalu, dok nije došao taj dan…

untitled

Devet godina posle

Temperatura skoro letnja, sunce sija, vetar ćarlija usred novembra kad mu vreme nije, što mene, pritajenog meteropatu, puni dodatnom energijom.

Misli slede svoj tok. Petak je, radost buja od same pomisli na naziv dana u nedelji. Idem u Novi Sad na trening, i gradu i radnji se neizmerno radujem.

Pripreme u toku, vreme polaska se bliži i ne mogu da mislim na zub koji me od sinoć opominje da bi trebalo da ga pregleda neko ko nije ushićen vremenom, polaskom na put i treningom. Ipak, poslednja odbrana moje opšte inteligencije zauzima šanac i ja okrećem telefon moje zubarke, kume, najbolje drugarice. Kažem joj koja je muka. Zatim sledi jurnjava do ordinacije, dve anestezije, ostale intervencije, antibiotici za svaki slučaj da ne oteknem, ondak naput.

Vilica blokirana, temperatura prelazi 37. Kako ona napreduje, tako magla raste, a onaj meteropata odgore gubi energiju.

Da fora bude veća, trening je bio o neverbalnoj komunikaciji – govoru tela! Ha, ha, zovite vi to kako hoćete, al u sali je bilo 40 ljudi. I znate šta se desilo na kraju? Temperatura se vratila u normalu, a radost i pozitivna energija rasterala dunavsku maglu.

To je bio dan kada sam shvatila šta znači izazov.

20151106_200959