20 maj

Obećano-Ispunjeno

Prijateljima, kolegama i saradnicima koje sam pozvala na trening, poslala sam pozivnicu sledeće sadržine: Trening će se održati u nezaboravnom ambijentu, a ja ću se potruditi sa vam i sadržaj ostane u istom takvom sećanju!

I ti isti – gore pomenuti, kažu da su očekivali da će biti nešto posebno, ali da će biti onako kako je bilo – ipak nisu mogli da očekuju :)

 

NeverbalnaTreningIMG_0202

19 apr

Trening o neverbalnoj komunikaciji u „Drinskoj ruži“

U moru svakodnevne ponude seminara, primetili ste da ni jedan nije na ovu temu. Da li ste se ikada zapitali zašto? Zato što je neverbalna komunikacija sledeći korak u evoluciji profesionalnih treninga. Zato što ćete na ovom treningu naučiti sve što treba da znate o izražavanju emocija, prihvatanju i odbijanju, istini i laži, muško-ženskim odnosima, zonama bliskosti, prepoznaćete pozitivne/negativne signale u pregovaranju/prodaji, postaćete još bolji govornik i još mnogo toga.

Razumevanje govora tela nije i ne sme biti privilegija uskog broja ljudi. To je veština koja je svima data po rođenju, ali smo je vremenom potisnuli. Svaki čovek može da pošalje i primi do 10.000 neverbalnih signala za manje od jednog minuta interakcije.

Koliko signala mi ne primimo, a koliko bi nam život bio lepši i lakši kada bi ih bili svesni?

URADITE PRAVU STVAR ZA SEBE – VRATITE SE SVOJOJ INTUICIJI!

Trening će Vam omogućiti da govor tela naučite putem igranja uloga, simulacije u parovima uz nadzor i grupne analize koje će Vam omogućiti uvid u dubinu naučenog kroz vežbu.

Ovim treningom značajno obogaćujete iskustvo, poboljšavate svoju efikasnost u odnosima sa drugima, a u određenim slučajevima, stečena znanja mogu
biti jedini način da se stvori moćna, održiva promena same ličnosti. Pridružite se ovom jedinstvenom programu učenja koji ne potiskuje,
već osnažuje i osvešćuje postojeća znanja.

Trajanje: 18. i 19. maj 2013.
Govor tela

26 mar

Intervju u magazinu ONA

Intervju u magazinu Ona Govor telaVećinu telesnih stavova koje zauzimamo i pokreta koje činimo, zauzimali smo i činili hiljadu puta ranije. Većinu od njih vršimo nesvesno, spontano. U mnogim slučajevima oni su nam toliko bliski, usvojeni, toliko naši, da čak i ne znamo kako ih vršimo. Moj intervju o tome kako da prepoznamo GOVOR TELA opširnije pročitajte u članku objavljenom u Magazinu Ona na sledećem linku:

http://www.onamagazin.com/pdf/0046/Ona%20Magazin,%20Govor%20tela.pdf (PDF, veličina fajla 1.71 MB)

Izvor: Magazin Ona, tekst priredila Violeta Dimitrić Aleksić