19 maj

Ostali treninzi i radionice u junu

Personalni razvoj

 

Trening - Personalni razvoj

Datum održavanja treninga: 08.06.2015.

Razvojni trening koji se bavi temama kao što su samopouzdanje, samosvest, samomDaum otivacija, odnos prema sebi i drugima, ličnom promenom, praktičnim rasuđivanjem i mnogo toga još. Na ovom treningu, učesnici će povećati znanja iz oblasti emocionalne inteligencije i biće u stanju da bolje razumeju svoja i tuđa psihička stanja i ovladaće veštinama koje su im potrebne za kontrolu emocija, donošenje odluka i sprovođenje istih, izlaženje na kraj sa problemima i uspostavljanje konstruktivnih odnosa. Opširnije o treningu.

Cena treninga: 100 €

Prijava za trening

Dinamika timskih odnosa

 

Trening - Dinamika timskih odnosa
Datum održavanja treninga: 12.06.2015.

Na ovom iskustvenom treningu učesnici će otkriti koje mesto i funkciju zauzimaju u timu i zašto je to tako. Iako se svako od nas prilagođava različitim društvenim okruženjima, svi mi imamo određene obrasce po kojima funkcionišemo. Otkrivanje i uočavanje ovih obrazaca, demistifikacija nesvesnih potreba i upoznavanje sa širom slikom života grupe omogućiće vam prevladavanje barijera, oslobađanje kreativnog kapaciteta i bolje funkcionisanje u realnom okruženju. Opširnije o treningu.

Cena treninga: 100 €

Prijava za trening

Socijalna psihologija

 

Trening - Socijalna psihologija

Datum održavanja treninga: 18.06.2015.

Jedan od najboljih načina da upoznamo sebe je da upoznamo stvarni svet koji nas okružuje. Na ovom treningu učesnici će naučiti kako da prepoznaju socijalne uticaje i kako da se pripreme za sve izazove koji ih očekuju na poslu i u privatnom životu.
Ljudsko ponašanje može biti beskrajno iznenađujuće i zato je potrebna snažna podloga na kojoj ćemo graditi sopstveno razumevanje društva koje nas okružuje. Opširnije o treningu.

Cena treninga: 100 €

Prijava za trening